Uživatelské recenze knih:
» Pouť oběšenců, 1. vydání
» Nechte mě odejít - Pravdivý příběh
» Taková normální kuchařka
» Nechte mě odejít - Pravdivý příběh
» Taková normální kuchařka
Běžná cena: | 900 Kč |
Sleva: | 15% |
Dostupnost: | Nedostupné |
---|---|
Když teď objednám, kdy zboží obdržím? |
Kód: | DN00451864 |
---|---|
EAN: | 9782080294678 |
Nakladatel: | Flammarion |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 288 |
Rok vydání: | 2023 |
Jazyk: | Anglicky |
Kategorie: | Cizojazyčné knihy |
„Konkrétně, zakoupené výše jmenované knížky jsou pro mé pravnučky skvělým dárkem“
The ultimate reference on hearty French charcuterie boards and other savory spreads from FERRANDI Paris. This complete course on charcuterie, which comprises cooked terrines, pâtés, and savory pies, from the world-renowned culinary school FERRANDI Paris includes seventy French charcuterie recipes with step-by-step instructions for preparing doughs, sausages, and a variety of meat and meatless spreads. Recipes are organized by category--pâtés, pies, and tarts; terrines and pressed meats; rillettes and pulled meats and fish; stuffed dishes; and cooked charcuterie. Written by the school's experienced teaching team of master chefs and adapted for the home cook, this cookbook explains the fundamentals of French charcuterie recipes, including condiments to accompany them (chutney, mustard, pickled vegetables), the importance of quality ingredients (meat, fish, vegetables), and cooking and conservation techniques. From country pâté to eggplant miso terrine, Scotch eggs to stuffed tomatoes, blood sausage ravioli to duck Parmentier, mushroom and potato pie to beef Rossini, chickpea and vegetable terrine to a revisited croque monsieur, the easy-to-follow recipes are graded for difficulty, allowing readers to hone skills over time. The French comfort food tradition has been elevated by the team at Ferrandi with a touch of modernity by reinterpreting certain recipes for vegetarians. This extensive reference--replete with 200 illustrations--provides everything both home chefs and experienced professionals need to master the world-class culinary school's recipes.
Kliknutím na tlačítko zařadíte knihu do seznamu k pozdějšímu nákupu.
Přidat do seznamu přání »Přejete si dostat určitou knihu? Přidejte ji do seznamu přání a zašlete jej svým známým.
Přidat do přečtených knih »Máte již přečtenou danou knihu? Zařaďte si jí do knihovny a najděte podobné.
Adresa odběru | Poplatek | Kdy bude zboží připraveno? | |
Praha 7, V Háji 15 | ZDARMA | Nelze objednat | |
Balíkovna a AlzaBoxy | 49 Kč | Nelze objednat | |
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy | 55 Kč | Nelze objednat | |
Česká pošta - Balík na poštu | 65 Kč | Nelze objednat | |
PPL výdejní místa | 69 Kč | Nelze objednat | |
PPL výdejní místa Slovensko | 99 Kč | Nelze objednat |
Způsob dopravy | Cena dopravy | Kdy zboží obdržím? | |
Balíkovna na adresu | 59 Kč | Nelze objednat | |
Doručení na adresu | 79 Kč | Nelze objednat | |
Kurýr PPL ČR | 99 Kč | Nelze objednat | |
Kurýr PPL SK | 169 Kč | Nelze objednat | |
Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby | Cena platby | |
Na prodejně | 9 Kč | |
Bankovním převodem | ZDARMA | |
Dobírka | 39 Kč | |
Dobírka | 39 Kč | |
Dobírka | 39 Kč | |
VISA / Master Card | ZDARMA | |
PLATBA 24 – Česká spořitelna | ZDARMA | |
GE Money Bank | ZDARMA | |
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank | ZDARMA | |
MojePlatba – Komerční banka | ZDARMA | |
mPenize - mBank | ZDARMA | |
ČSOB | ZDARMA | |
Fio banka | ZDARMA | |
PaySec | ZDARMA | |
Masterpass | ZDARMA | |
Edenred | od 29 Kč | |
Benefity | od 29 Kč | |
Twisto | ZDARMA | |
Hotově na pobočce Zásilkovna | 39 Kč | |
Gallery Beta | od 29 Kč | |
Dobírka | 39 Kč | |
Uvedené ceny jsou včetně DPH |