Běžná cena: | 990 Kč |
Sleva: | 11% |
Dostupnost: | Nedostupné |
---|---|
Když teď objednám, kdy zboží obdržím? |
Kód: | D0474510 |
---|---|
EAN: | 9781925418521 |
Nakladatel: | Smith Street Books |
Vazba: | pevná |
Počet stran: | 308 |
Rok vydání: | 2017 |
Rozměry: | 203x297mm |
Jazyk: | Anglicky |
Kategorie: | Kuchařky a nápoje |
„Objednáno v pondělí večer, v pátek v poledne na poště. Rychlost solidní, vše v pořádku vyřízeno. Spokojenost s objednávkou. Doporučuji.“
Relatively unexplored by visitors from outside Europe, Corsica is a Mediterranean island steeped in a rich food culture. With incredible geography – from the mountains to the plains and the stunning coastline – Corsica has long been a well-loved idyll for those in the know. It is also home to a unique cuisine – blending the best of French and Italian food – that respects its home-grown produce: citrus fruits, grapes, chestnuts, cheese, herbs, fish, seafood and charcuterie. This beautifully photographed book celebrates all that is Corsican – the people, the geography and, most importantly, the food. Review "Blending French and Italian food, this cookbook explored the Corsican island cuisine, collecting 80 recipes and providing portraits of those who live and work there and those instrumental in maintaining Corsicas rich food culture."--Publishers Weekly "Yes, I know, Corsica is a French territory, but only because they robbed it from the Corsicans, who themselves freed it from centuries of Genoese rule. So, the island is much more Italian in its cooking than it is French, as Nicolas Stromboni, a wine merchant based in Ajaccio, clearly shows in a volume that begins with charcuterie like coppa, prisuttu and pancetta. Vegetables figure largely in Corsican cooking, as in lentils with figatelli sausage, and the cheeses of the region are highlighted. Corsica is an island, so seafood abounds in wondrous dishes, like fish soups and mussels with peas and artichokes. Pastas, however, are few--cannelloni with whipped brocciu cheese is very local. And, once you make the very simple Corsican cheesecake called fiadone, it will become a treasured favorite."--HuffingtonPost.com About the Author Renowned author, master sommelier and epicurean Nicolas Stromboni heads the largest wine cellar in Corsica, which in October 2011 was voted best wine shop in France. A passionate ambassador for Corsican produce, Corsica: The Recipes is Nicolas Strombonis first book.
Kliknutím na tlačítko zařadíte knihu do seznamu k pozdějšímu nákupu.
Přidat do seznamu přání »Přejete si dostat určitou knihu? Přidejte ji do seznamu přání a zašlete jej svým známým.
Přidat do přečtených knih »Máte již přečtenou danou knihu? Zařaďte si jí do knihovny a najděte podobné.
Adresa odběru | Poplatek | Kdy bude zboží připraveno? | |
Praha 7, V Háji 15 | ZDARMA | Nelze objednat | |
Balíkovna a AlzaBoxy | 49 Kč | Nelze objednat | |
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy | 55 Kč | Nelze objednat | |
Česká pošta - Balík na poštu | 65 Kč | Nelze objednat | |
PPL výdejní místa | 69 Kč | Nelze objednat | |
PPL výdejní místa Slovensko | 99 Kč | Nelze objednat |
Způsob dopravy | Cena dopravy | Kdy zboží obdržím? | |
Balíkovna na adresu | 59 Kč | Nelze objednat | |
Doručení na adresu | 79 Kč | Nelze objednat | |
Kurýr PPL ČR | 99 Kč | Nelze objednat | |
Kurýr PPL SK | 169 Kč | Nelze objednat | |
Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby | Cena platby | |
Na prodejně | 9 Kč | |
Bankovním převodem | ZDARMA | |
Dobírka | 39 Kč | |
Dobírka | 39 Kč | |
Dobírka | 39 Kč | |
VISA / Master Card | ZDARMA | |
PLATBA 24 – Česká spořitelna | ZDARMA | |
GE Money Bank | ZDARMA | |
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank | ZDARMA | |
MojePlatba – Komerční banka | ZDARMA | |
mPenize - mBank | ZDARMA | |
ČSOB | ZDARMA | |
Fio banka | ZDARMA | |
PaySec | ZDARMA | |
Masterpass | ZDARMA | |
Edenred | od 29 Kč | |
Benefity | od 29 Kč | |
Twisto | ZDARMA | |
Hotově na pobočce Zásilkovna | 39 Kč | |
Gallery Beta | od 29 Kč | |
Dobírka | 39 Kč | |
Uvedené ceny jsou včetně DPH |