Naučte se fotografovat jídlo na špičkové úrovni, i když jste úplný začátečník! Profesionální techniky fotografování jídla Vás vše naučí krok za krokem. Uvidíte v praxi profesionálního fotografa a šéfkuchaře hotelu Hilton, jak se fotí jídlo na nejvyšší úrovni. Postupně se naučíte: Jak vybrat vybavení do 5000 Kč. Jak pracovat s ohnisky při fotografování jídla. Techniky profesionálního nasvícení jídla. Dodat pomocí speciálního postupu třpyt každému jídlu. Pracovat s protisvětlem jako nejmocnějším nástrojem při focení jídla a moho dalších technik a postupů, které se používají v každodenní praxi.
Vhodné i pro úplné začátečníky. Video ve Full HD. 144 minut plných informací. 23 kapitol. Kurz je dodáván na USB flash disku. Obsah kurzu
Úvod
Jaké parametry má mít fotoaparát na focení jídla
Objektiv na fotografování jídla
Studiové vybavení za méně než 5000 Kč
Tajemství 66 procent
Ultimátní nastavení světla
Nečekané zbraně profesionální fotografů jídla
Dva základní úhly focení jídla
Tipy šéfkuchaře hotelu Hilton
Málo známé způsoby jak vyprávět příběh
Jednoduchý trik na mystickou atmosféru
Utajovaný způsob fotografování hamburgerů
Co by měl každý vědět o dynamické fotografii
Technika osvěžujících fotografií jídla
Přesný postup focení top view
Nečekaný způsob focení v protisvětle
Mistrovská technika třpytivosti Lektor kurzu
Filip Obr je zkušený fotograf jídla, který pracoval s Romanem Paulusem na fotografiích pro mischelinskou restauraci Alcron. Mezi další spolupráce lze jmenovat restauraci Next Door Zdeňka Polhreicha nebo hotely Hilton. Během letité praxe nasbíral mnoho zkušeností, o které se s vámi rád podělí.