Uživatelské recenze knih:
» Bambuláčci - Zvířátka pro radost
» Stříbrná zátoka, 1. vydání
» Vraní oko
» Stříbrná zátoka, 1. vydání
» Vraní oko
Běžná cena: | 298 Kč |
Sleva: | 36% |
Dostupnost: | Nedostupné |
---|
Kód: | D0241519 | ||
---|---|---|---|
ISBN: | 978-80-7462-420-9 | ||
Nakladatel: | Jota | ||
Počet stran: | 156 | ||
Jazyk: | Česky | ||
Zabezpečení: | Bez Adobe DRM | ||
Kategorie: | Kuchařky a nápoje | ||
Knihu obdržíte ve formátech: | |||
|
„Za mně perfektní obchod, vstřícné jednání a perfektní komunikace. Mohu jen a jen doporučit.“
Kuchařka pod párou představuje tradiční princip vaření, který má své kořeny až ve starověké Číně, přesto zůstává jednoduchým, rychlým a zdravým způsobem přípravy jídla. Miroslava Kuntzmannová, autorka celé řady osobitých a velmi originálních kuchařek, připravila téměř stovku receptů zaměřených na parní vaření. Drůbež, ryby, zeleninové pokrmy – na své si přijde každý milovník dobrého jídla i zdravého stravování. Stravovací požadavky současnosti? Lehká a zdravá kuchyně. Kuchařka pod párou představuje šetrný a zdravý způsob přípravy jídel, který je prověřen nejen několika tisíciletími čínské tradice, ale byl vlastní rovněž našim šetřivým babičkám. Vaření v páře splňuje vysoké nároky na zdravou výživu, šetří čas i energii. Parní vaření je spojeno s velmi jednoduchou přípravou, možností vařit několik jídel najednou i zpracováním potravin zcela bez tuku. Jídla připravená tímto způsobem mají výtečnou chuť, zachovává se rovněž přirozená barva i konzistence potravin, dochází k minimální ztrátě vitaminů, minerálních látek a stopových prvků v potravinách. Vaření v páře zlepšuje stravitelnost připraveného jídla a zároveň napomáhá zvyšovat denní spotřebu ovoce a zeleniny. Pro přípravu jídel tímto způsobem si nemusíte pořizovat drahé nádobí – stačí obyčejný pařák nebo děrovaná parní nádoba. Miroslava Kuntzmannová představila milovníkům vaření a dobrého jídla celou řadu originálních a osobitých kuchařek (S trochou nostalgie aneb jak se vařilo a jedlo za císaře pána, Andělská kuchařka, Jak chutná život, Kluci, holky, kastrůlky). S Jiřinou Bohdalovou spolupracovala na videokazetě Zavařený den Jiřiny Bohdalové aneb Marečku, podej mi tu kameru a připravila rovněž kuchařku ze seriálového prostředí Recepty z Ulice. S Miroslavou Kuntzmannovou se můžete setkat i na vlnách Českého rozhlasu Plzeň v její vlastní relaci o vaření.
Kliknutím na tlačítko zařadíte knihu do seznamu k pozdějšímu nákupu.
Přidat do seznamu přání »Přejete si dostat určitou knihu? Přidejte ji do seznamu přání a zašlete jej svým známým.
Přidat do přečtených knih »Máte již přečtenou danou knihu? Zařaďte si jí do knihovny a najděte podobné.