Uživatelské recenze knih:
» Nechte mě odejít - Pravdivý příběh
» Tomáš Řepka: Deník ze dna
» Jak se dělá zoo
» Tomáš Řepka: Deník ze dna
» Jak se dělá zoo
Běžná cena: | 399 Kč |
Sleva: | 52% |
Dostupnost: | Nedostupné |
---|
Kód: | D0288147 | |
---|---|---|
ISBN: | 978-80-267-0459-1 | |
Nakladatel: | Motto | |
Počet stran: | 360 | |
Jazyk: | Česky | |
Zabezpečení: | Bez Adobe DRM | |
Kategorie: | Kuchařky a nápoje | |
Knihu obdržíte ve formátech: | ||
|
„Výdejm objednaného zboží je v prodejně knih, kde je možné si přikoupit i další zboží.“
Pokračování úspěšného prvního dílu Kuchařka ze Svatojánu Naše tělo je úžasný stroj, který bezchybně funguje, pokud se o ně staráme. Je skoro neuvěřitelné, jaké škody, rány či otravy dokáže samo napravit, pokud mu nebráníme, ale naopak ho podpoříme. A takovou důležitou podporou je to, co jíme. Co dobrého by mohlo vzejít z nepřirozených nebo špatně zpracovaných potravin, z přemíry chemie, z geneticky modifikovaných plodin, z utrpení zvířat ve velkochovech? Tím vším krmíme naše těla a sytíme svou vlastní energii. Eva Francová si získala velkou popularitu svým blogem Kuchařka ze Svatojánu i stejnojmennou kuchařkou. Její přístup ke stravování a vaření je v něčem novátorský, ale na druhou stranu je také návratem ke kořenům a tradicím. Přináší recepty, které využívají především rostlinnou stravu, jsou zdravé, finančně nenáročné a hlavně chutné. Být ženou, vládkyní krbu, vyžaduje víc než jen vařit
Kliknutím na tlačítko zařadíte knihu do seznamu k pozdějšímu nákupu.
Přidat do seznamu přání »Přejete si dostat určitou knihu? Přidejte ji do seznamu přání a zašlete jej svým známým.
Přidat do přečtených knih »Máte již přečtenou danou knihu? Zařaďte si jí do knihovny a najděte podobné.