Uživatelské recenze knih:
» Už zase skáču přes kaluže
» Les mytág
» Šlachta - Třicet let pod přísahou
» Les mytág
» Šlachta - Třicet let pod přísahou
Běžná cena: | 1 090 Kč |
Sleva: | 11% |
Dostupnost: | Nedostupné |
---|---|
Když teď objednám, kdy zboží obdržím? |
Kód: | D0230140 |
---|---|
EAN: | 9780847836291 |
Nakladatel: | Rizzoli |
Vazba: | tvrdá |
Počet stran: | 648 |
Jazyk: | Anglicky |
Kategorie: | Kuchařky a nápoje |
„Doporučuji, nakupovala jsem zde již mnohokrát a vždy jsem byla spokojená.“
Sleva a výtisk s poškozeným přebakem - odtržený kousek tisku pod cenovým štítkem. A culinary bible featuring 1,000 recipes from the legendary woman who revolutionized French cooking by simplifying recipes for the home cook. With the revival of interest in Julia Child, everyone is hungry for French food again. But why does French cuisine have to be so complicated? Well, it doesn’t. Not according to Françoise Bernard. Beginning in the 1960s, Bernard revolutionized French cooking by writing cookbooks aimed at the modern woman. Until that time, the only cookbooks available were full of fussy recipes handed down by the grand chefs of the past. Bernard set out to make classic dishes accessible to everyone, paring down to a recipe’s true essence. She continued to publish and teach, building her forty-year career on the principle that good food can be simple, easy, and economical. This grand volume is the culmination of her work, a collection of the best, most tried-and-true recipes. Each recipe is labeled with degree of ease, prep/cooking time, and cost. The book overflows with charmingly homey recipes that take you back to the basics: onion soup, croque mignon, steak au poivre, coq au vin, tuna provençale, and potatoes boulangère. This is the ultimate reference book, not just for those who love French cuisine, but for anyone who craves simply delicious food. About the Author: Françoise Bernard is the grande dame of France's popular cuisine. She began her career more than 50 years ago by creating and publishing thousands of easy, clearly written recipes for housewives. She launched a successful magazine of her recipes and advice, and hosted one of the first cooking shows on French television, and her first cookbook, Mes Recettes Faciles, published in 1963 and still in print, has sold more than one million copies. In 1982, she published Les Recettes Faciles de Patisserie.
Kliknutím na tlačítko zařadíte knihu do seznamu k pozdějšímu nákupu.
Přidat do seznamu přání »Přejete si dostat určitou knihu? Přidejte ji do seznamu přání a zašlete jej svým známým.
Přidat do přečtených knih »Máte již přečtenou danou knihu? Zařaďte si jí do knihovny a najděte podobné.
Adresa odběru | Poplatek | Kdy bude zboží připraveno? | |
Praha 7, V Háji 15 | ZDARMA | Nelze objednat | |
Balíkovna a AlzaBoxy | 49 Kč | Nelze objednat | |
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy | 55 Kč | Nelze objednat | |
Česká pošta - Balík na poštu | 65 Kč | Nelze objednat | |
PPL výdejní místa | 69 Kč | Nelze objednat | |
PPL výdejní místa Slovensko | 99 Kč | Nelze objednat |
Způsob dopravy | Cena dopravy | Kdy zboží obdržím? | |
Balíkovna na adresu | 59 Kč | Nelze objednat | |
Doručení na adresu | 79 Kč | Nelze objednat | |
Kurýr PPL ČR | 99 Kč | Nelze objednat | |
Kurýr PPL SK | 169 Kč | Nelze objednat | |
Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby | Cena platby | |
Na prodejně | 9 Kč | |
Bankovním převodem | ZDARMA | |
Dobírka | 39 Kč | |
Dobírka | 39 Kč | |
Dobírka | 39 Kč | |
VISA / Master Card | ZDARMA | |
PLATBA 24 – Česká spořitelna | ZDARMA | |
GE Money Bank | ZDARMA | |
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank | ZDARMA | |
MojePlatba – Komerční banka | ZDARMA | |
mPenize - mBank | ZDARMA | |
ČSOB | ZDARMA | |
Fio banka | ZDARMA | |
PaySec | ZDARMA | |
Masterpass | ZDARMA | |
Edenred | od 29 Kč | |
Benefity | od 29 Kč | |
Twisto | ZDARMA | |
Hotově na pobočce Zásilkovna | 39 Kč | |
Gallery Beta | od 29 Kč | |
Dobírka | 39 Kč | |
Uvedené ceny jsou včetně DPH |