Daniela je stále dobře naložená, kreativní, mladá žena, a tak není divu, že svou vášní pro nakládání začala plnit nejen spíže rodiny a přátel, ale také stránky jedinečné kuchařské knihy Nalož to, která se jako první v republice věnuje nakládání sýrů, zeleniny a nejrůznějších specialit do sklenic.
A řekněme to přímo slovy Daniely: Kniha je zaměřena na „nakládané slasti ve skleněné pasti“.
Kniha vás nadchne 50 prověřenými recepty na ty nejlepší klasiky i nakládaná jídla netradičních chutí! Do deseti kapitol pro vás autorka naložila plísňové, měkké i tvrdé sýry, zeleninu, vejce nebo třeba anglickou snídani. Společně si dáte ty nejlepší chuťovky k pivu nebo se vydáte (mastným prstem po mapě) do její milované Anglie a ochutnáte to nejlepší chutney! Jako třešničku na dortu, nebo víko na sklenici, autorka prozradí řadu inspirativních tipů, jak naložit se sklem v domácnosti poté, co již splnilo svou nakládací funkci.
Bojíte se první domácí nakládačky? Daniela vám poradí jaké ideální nádoby zvolit, zopákne si s vámi skloňování k nakládání vhodných surovin (nejen kdo co, ale také do koho čeho), pomůže vám vše správně naložit i uskladnit.
Kreativní kniha přináší doslova nálož úchvatných fotografií z rukou samotné autorky, ta pro vás nakládala i tvořila, a Davida Tureckého, který sekundoval za fotícím aparátem. Do grafiky se ponořil Pavel Hamar.
Štítky:
Pro kreativní kuchaře