PŘICHÁZÍ MUŽ Z BRNA! HUMORNÁ DETEKTIVKA O PRAŽSKÉM KRIMINALISTOVI OD PETRY KLABOUCHOVÉ » V PŘEDPRODEJI SE SLEVOU »

Nejlepší zabijačkové speciality

Alexander Hlinovský
Běžná cena: 249 Kč
Sleva: 27%
Naše cena: 181 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0248378
EAN: 9788073919122
ISBN: 978-80-7391-912-2
Nakladatel: Slovart
Vazba: vázaná
Počet stran: 96
Rok vydání: 2014
Rozměry: 256x207x15mm
Váha: 580g
Jazyk: Česky
Kategorie: Tématické kuchařky

„Nakupuji zde opakovaně a vždy jsem velmi spokojená. Tentokrát šlo o předobjednávky, takže delší dodací lhůta je v naprostém pořádku.“

Nejlepší zabijačkové speciality 181 CZK Nové

Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděli, že masný výrobek skvělé chuti se dá vyrobit i bez chemických přísad. Autor knihy žijící na Slovensku pochází z řeznické rodiny, lásku k masu v něm vzbudili otec a děd, řezníci vyhlášení v Čechách a na Moravě. V promyšlené sbírce receptů a rad nabízí originální koncept, díky kterému si můžete slovenské, české a moravské zabijačkové speciality připravit doma. Domácí zabijačka není tedy výsadou venkova, v každé kuchyni se dají udělat vynikající jitrničky, jelítka, klobásy, tlačenky, salámy, paštiky, šunky či párky. Pokud dodržíte uvedené návody, můžete se radovat z kvalitního a chutného výsledku.

Štítky: Recepty, Uzeniny, Masné výrobky, Domácí zabijačka

MOJE KNIHOVNY

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)