Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání)

kolektiv autorů
Naše cena: 136 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0246850
EAN: 9788085970538
ISBN: 80-85970-53-8
Nakladatel: Idea Servis
Vazba: brožovaná
Počet stran: 64
Rok vydání: 2006
Rozměry: 297x210x4mm
Váha: 195g
Jazyk: Česky
Kategorie: Cestovní ruch

„Zboží má v přepravě balikovna od 25.10., dnes je 4.11. a stále nic nepřišlo. Zboží samozřejmě zaplacené. Nemám nic.“

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání) 136 CZK Nové

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

MOJE KNIHOVNY

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)