The Food and Cooking of Rome & Naples (ENG)

Valentina Harris
Běžná cena: 569 Kč
Sleva: 10%
Naše cena: 514 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0346823
EAN: 9781903141885
Nakladatel: Aquamarine
Vazba: pevná
Počet stran: 128
Rok vydání: 2011
Rozměry: 228x279mm
Jazyk: Anglicky
Kategorie: Kuchařky a nápoje

„Byl jsem spokojen. Sehnal jsem knihy, které neměli všude, navíc byly skladem a tedy obratem vyexpedovány a dodávka do dvou pracovních dnů.“

The Food and Cooking of Rome & Naples 514 CZK Nové

There is no other city quite like Rome. Once capital of the world, this vibrant metropolis is steeped in awe-inspiring architectural, cultural and culinary history. It sits in the historical region of Lazio, somewhat overshadowing the rest of the regions history and natural beauty. The neighbouring region of Campania, may claim its own sprawling capital, Naples, as the food capital of Italy: it is, after all, the birthplace of some of Italy�s most famous dishes. Lazio and Campania, along with the wild landscape of Abruzzo and Molise, make up the central area of Italy, and, to the west, Sardinia nestles in the glistening turquoise sea, with a landscape, people and food culture that are quite distinct from mainland Italy.This stunning new book captures the essence of central Italian food and cooking, with a fabulous introduction to the diverse landscapes, climates, histories and cuisines of Lazio, Campania, Abruzzo, Molise and Sardinia, as well as an exploration into the many festivals and celebrations that take place in the cities, towns and villages, and the traditional foods that accompany them. An in-depth guide to the classic ingredients of the area follows, including quintessentially Italian foods, such as pasta, artichokes and tomatoes; cheeses, such as mozzarella, pecorino and scamorza; and local delicacies, such as milk-fed lamb and the highly prized saffron.The recipe section contains 65 authentic recipes from central Italy and Sardinia, with chapters covering all the courses, including Soups and Antipasti; Pasta, Gnocchi and Rice; Fish and Shellfish; Poultry, Meat and Game; Eggs, vegetables and Cheese; and Desserts and Baking. Dishes include world-famous classics, such as Pizza Napoletana, Pasta Carbonara and Chicken Cacciatora, as well as lesser-known regional specialites, such as Sardinian Saffron Risotto, Scamorza Crostini and Caprese Cake.With 370 inspiring colour photographs and a variety of cooks tips and variations, this book is perfect for anyone who wants to cook the world-famous dishes of Rome and Naples, and explore the wonderful cuisine of their surrounding regions.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 49 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 75 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík na poštu 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Balíkovna na adresu 79 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 79 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 49 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 49 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 49 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)