The Food and Cooking of Tuscany (ENG)

Valentina Harris
Běžná cena: 520 Kč
Sleva: 20%
Naše cena: 416 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0242960
EAN: 9781903141748
Nakladatel: Aquamarine
Vazba: pevná s přebalem
Počet stran: 128
Rok vydání: 2009
Rozměry: 279x228mm
Jazyk: Anglicky
Kategorie: Kuchařky a nápoje

„Byla jsem na 100 % spokojená, oceňuji profesionální přístup a rychlé jednuání.“

The Food and Cooking of Tuscany 416 CZK Nové

Steeped in history, the area comprising Tuscany, Umbria and the Marche is famous for its ancient cities, stunning art and architecture and, above all, its world-famous cuisine. From the vineyard-studded hills and lofty mountains to the glorious coastlines and verdant rolling plains, the land produces a wealth of top-quality local produce, including fabulous fish and shellfish, top-quality meat and game and a profusion of fresh vegetables and herbs as well as innumerable wines, indispensable olive oil and the much-prized truffle. These are lovingly transformed into rustic, traditional and local dishes that appeal to the local people's sense of la dolce vita, an innate knowledge of how to drink and eat well. Opening with a fascinating introduction to the rich culinary history, culture and traditions of each of the cuisines, Valentina Harris describes how centuries of trade and innovation have influenced both the regions� ingredients and cooking methods. She also takes an in-depth look at some of the key festivals and celebrations and the dishes that accompany them, including sfrappe, the hot, sweet fritters served at carnivals, and pizza di Pasqua al formaggio, a rich, cheese-flavoured Easter bread. There then follows a directory of the key ingredients, from wild foods like boar, rabbit, mushrooms, truffles and asparagus to locally produced specialities like olives and olive oil, wine, breads, hams and cheeses. Step-by-step recipes for everyday foods like bread, tomato sauce and b�chamel sauce are also included, providing a comprehensive guide to the core ingredients. The recipe collection features 65 authentic regional dishes, ranging from soups and antipasti, pasta, gnocchi, rice and polenta and fish and shellfish to poultry, meat and game, vegetable and eggs and desserts. All the classics are covered, including ribollita, vincisgrassi, panzanella and carnival fritters, giving a tantalising insight into this glorious cuisine.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 49 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 75 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík na poštu 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Balíkovna na adresu 79 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 79 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 49 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 49 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 49 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)