NEJVĚTŠÍ NÁKUPNÍ SVÁTEK JE TADY! BLACK FRIDAY SE SLEVOU AŽ 89 %. PROHLÉDNOUT AKCE TADY

Zavřít

HLÍDAT DOSTUPNOST A CENU

Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně (ENG)

Viktor Faktor
Běžná cena: 399 Kč
Sleva: 30%
Naše cena: 280 Kč
Dostupnost: Na prodejně 1ks
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0157579
EAN: 9788072521777
ISBN: 978-80-7252-177-7
Nakladatel: Práh
Vazba: vázaná
Počet stran: 100
Rok vydání: 2010
Rozměry: 246x155x13mm
Váha: 470g
Jazyk: Anglicky
Kategorie: Kuchařky a nápoje

„Za mně perfektní obchod, vstřícné jednání a perfektní komunikace. Mohu jen a jen doporučit.“

Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně 280 CZK Nové Skladem

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti! Use this book full of recipes to prepare a wide range of typically Czech dishes whose origins stretch far back into the past, yet have remained so popular that they are regularly consumed even today. Try your hand at everyday preparations or special dishes intended for such holidays as Easter or Christmas, a wedding feast, or simply a family celebration. Each of the recipes contains the original Czech name of the dish, and is enlivened with culinary points of interest from Czech history or present-day custom. Nor have we omitted the opinions of a number of persons of renown who in the past paid a visit to the Czech lands –how they enjoyed Czech cooking and what they thought of Czech gastronomic habits! The author – Viktor Faktor – is a connoisseur of international and Czech cuisine, who has published over a dozen previous cookbooks. He is also known as an essayist, traveler and translator of works of history or philosophy. A tinge of humour and a welcome comic relief are added by the illustrations of Jiří Votruba – the popular Czech artist and illustrator whose work so often greets visitors to the Czech Republic almost "at every step of the journey." All of the dishes depicted were photographed and arranged by two leading Czech specialists – photographer Karel Poláček and food stylist Blanka Poláčková. This book is officially endorsed by the Czech Chefs Association

Štítky: Recepty, Česká jídla

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Zítra (PO)
Balíkovna a AlzaBoxy 49 Kč Pozítří (ÚT)
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 55 Kč Pozítří (ÚT)
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč Pozítří (ÚT)
PPL výdejní místa 69 Kč Pozítří (ÚT)
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Pozítří (ÚT)
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Balíkovna na adresu 59 Kč Pozítří (ÚT)
Doručení na adresu 79 Kč Pozítří (ÚT)
Kurýr PPL ČR 99 Kč Pozítří (ÚT)
Kurýr PPL SK 169 Kč 29.11.2024 (PÁ)
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)