NEJVĚTŠÍ NÁKUPNÍ SVÁTEK JE TADY! BLACK FRIDAY SE SLEVOU AŽ 89 %. PROHLÉDNOUT AKCE TADY

Zavřít

HLÍDAT DOSTUPNOST A CENU

Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)

Běžná cena: 399 Kč
Sleva: 16%
Naše cena: 334 Kč
Dostupnost: Externí sklad
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0267330
EAN: 9788087575352
ISBN: 978-80-87575-35-2
Nakladatel: Apetit
Vazba: vázaná
Počet stran: 164
Rok vydání: 2015
Rozměry: 245x216x17mm
Váha: 802g
Jazyk: Česky
Edice: Edice Apetit
Kategorie: Národní, regionální kuchařky

„Můj první nákup a vše v naprostém pořádku. Což se nedá říct o větších eshopech L***r nebo Dobrov**ý“

Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit) 334 CZK Nové Skladem

Nakupte společně - Apetit na cestách

Kniha Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit) patří do série Apetit na cestách. Z této série Vám nabízíme celkem 8 knih za zvýhodněnou cenu 2 696 Kč.

Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek (Edice Apetit) Externí sklad
plus
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit) Externí sklad
plus
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit) Externí sklad
plus
Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit) Externí sklad
plus
Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od rána do večera (Edice Apetit) Externí sklad
plus
Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit) Externí sklad
plus
Latinská Amerika (Edice Apetit) Externí sklad
plus
Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa (Edice Apetit) Externí sklad
plus
Běžná cena: 3 192 Kč
Naše cena: 2 696 Kč
Celkem ušetříte: 496 Kč
Do košíku

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice.

Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity z cukráren - poctivě a podle ověřených receptů a přidáme i recepty na takové poklady české kuchyně, jako jsou chodské koláče nebo frgály.

Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol:

Sváteční hody (masopust, zabijačka, posvícení, svatomartinské hody)
Volání divočiny (recepty na zvěřinu)
Pořádný úlovek (jak nejlépe upravit sladkovodní ryby)
Ta naše hospoda (hospodská jídla: nakládaný hermelín, utopence, gulášovka, vepřové koleno…)
Domácí cukrárna (božské zákusky z české cukrárny - větrník, rakvička, harlekýn…)
Tak chutná domov (pečené kuře, kachna s nádivkou, řízky…)
Rodinné stříbro (slavné české koláče + kváskový chléb)

Štítky: Recepty, Národní jídla

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA 27.11.2024 (ST)
Balíkovna a AlzaBoxy 49 Kč 28.11.2024 (ČT)
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 55 Kč 28.11.2024 (ČT)
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč 28.11.2024 (ČT)
PPL výdejní místa 69 Kč 28.11.2024 (ČT)
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč 28.11.2024 (ČT)
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Balíkovna na adresu 59 Kč 28.11.2024 (ČT)
Doručení na adresu 79 Kč 28.11.2024 (ČT)
Kurýr PPL ČR 99 Kč 28.11.2024 (ČT)
Kurýr PPL SK 169 Kč 03.12.2024 (ÚT)
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)