NEJVĚTŠÍ NÁKUPNÍ SVÁTEK JE TADY! BLACK FRIDAY SE SLEVOU AŽ 89 %. PROHLÉDNOUT AKCE TADY

Zavřít

DOPORUČIT ZNÁMÉMU

Baking at the 20th Century Cafe: Iconic European Desserts from Linzer Torte to Honey Cake (ENG)

Michelle Polzine
Běžná cena: 881 Kč
Sleva: 15%
Naše cena: 752 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: DN00413775
EAN: 9781579658984
Nakladatel: Artisan
Vazba: vázaná
Počet stran: 352
Rok vydání: 2020
Jazyk: Anglicky
Kategorie: Kuchařky a nápoje

„Pro mne nevýhoda, že je ve velké vzdálenosti od bydliště a musím použít zásilkovnu, doručení za další poplatek, než když bych si dojela do obchodu.“

Baking at the 20th Century Cafe: Iconic European Desserts from Linzer Torte to Honey Cake 752 CZK Nové

Named a Best Cookbook of the Year/Best Cookbook to Gift by Saveur, Los Angeles Times, San Francisco Chronicle, Dallas Morning News, Charleston Post & Courier, Thrillist, and moreLong-Listed for The Art of Eating Prize for Best Food Book of 2021Admit it. You're here for the famous honey cake. A glorious confection of ten airy layers, flavored with burnt honey and topped with a light dulce de leche cream frost­ing. It's an impressive cake, but there's so much more. Wait until you try the Dobos Torta or Plum Kuchen or Vanilla Cheesecake. Throughout her baking career, Michelle Polzine of San Francisco's celebrated 20th Cen­tury Cafe has been obsessed with the tortes, strudels, Kipferl, rugelach, pierogi, blini, and other famous delicacies you might find in a grand cafe of Vienna or Prague. Now she shares her passion in a book that doubles as a master class, with over 75 no-fail recipes, dozens of innovative techniques that bakers of every skill level will find indispensable (no more cold but­ter for a perfect tart shell), and a revelation of in­gredients, from lemon verbena to peach leaves. Many recipes are lightened for contem­porary tastes, and are presented through a California lens—think Nectarine Strudel or Date-Pistachio Torte. A surprising num­ber are gluten-free. And all are written with the author's enthusiastic and singular voice, describing a cake as so good it "will knock your socks off, and wash and fold them too." Who wouldn't want a slice of that? With Schlag, of course.  

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 49 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 55 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Balíkovna na adresu 59 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 79 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)