Ovoce, zelenina, ovocné a zeleninové placky, houby, bylinky, maso a ryby.
Sušení patří k nejstarším metodám konzervování potravin, přesto je oblíbené a využívané dosud. Sušení ve speciálně konstruovaných elektrických sušičkách dnes umožňuje získat velmi kvalitní a chutné produkty. Zkušená autorka v příručce přináší návody na sušení ovoce, zeleniny, ovocných a zeleninových placek, hub, bylinek, masa a ryb, ale především více než 250 receptů na jejich využití v pokrmech sladkých i slaných, běžných i u nás méně obvyklých, podle kterých si můžete připravit mnoho zajímavých předkrmů, polévek, hlavních jídel masitých i bezmasých, salátů, omáček, moučníků i nápojů.
Štítky:
Recepty,
Léčivé rostliny,
Pečivo,
Houby,
Vaření,
Sýry,
Těstoviny,
Bylinky ,
Sušení