Zavřít

DOPORUČIT ZNÁMÉMU

Gennaro's Italian Bakery (ENG)

Gennaro Contaldo
Běžná cena: 690 Kč
Sleva: 10%
Naše cena: 623 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0347456
EAN: 9781910904350
Nakladatel: Pavilion
Vazba: pevná
Počet stran: 224
Rok vydání: 2016
Rozměry: 189x246mm
Jazyk: Anglicky
Kategorie: Kuchařky a nápoje

„Rychlé vyřízení objednávky, příjemná a vlídná obsluha při vyzvedávání.“

Gennaro's Italian Bakery 623 CZK Nové

‘Gennaro is an incredible baker – bread has always been central to everything he does. This is a great book – incredible food and full of Gennaro-style passion’ – Jamie Oliver Making bread has always been a natural passion for Gennaro Contaldo.  Ingrained since childhood with memories of his mother’s weekly bread-making and visits to his uncle’s village bakery, it is a skill which has followed him throughout his career as a chef.  In this book, Gennaro takes you onto a journey into the magical world of Italian bread and baking, giving you his secret tips on making the perfect dough to create wonderful Italian breads for all occasions.  And not only bread – have you ever walked into an Italian panetteria (bakery) and marvelled at the amazing variety of freshly baked goods?  Not only filone, filoncini, ciabatta, campagnia, panini, but also amazing focaccia, pizzette, biscuits and cakes.  Included will be Gennaro’s fabled focaccia made in different regional varieties as well as mouth watering torte salate (Italian savoury pies) using seasonal ingredients such as spinach & artichoke oozing with fontina cheese for spring or escarole, black olives & anchovy for winter. There will be a section of rustic pane dolce (sweet breads) as well as delicious crostate (sweet pastry tarts), biscuits and traditional homemade cakes just like Nonna used to make.  This book will be the ultimate in Italian bread and baking – it will be your Italian panetteriabible where you will be able to almost smell that dreamy, irresistible aroma of fresh baking as you flick through the pages.   100 recipes for classic Italian breads and baked goods; from focaccia to crostate; savoury to sweet. Mouth watering photography Packed with tips, and with full explanations on working with yeast and different flours, including gluten-free.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 49 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 75 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík na poštu 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Balíkovna na adresu 79 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 79 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 49 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 49 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 49 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)