NEJVĚTŠÍ NÁKUPNÍ SVÁTEK JE TADY! BLACK FRIDAY SE SLEVOU AŽ 89 %. PROHLÉDNOUT AKCE TADY

Zavřít

HLÍDAT DOSTUPNOST A CENU

Japanese Kitchen Knives: Essential techniques and Recipes (ENG)

Běžná cena: 1 049 Kč
Sleva: 11%
Naše cena: 933 Kč
Produkt momentálně nelze objednat
Dostupnost: Nedostupné
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0366235
EAN: 9781568364902
Nakladatel: Kodansha
Vazba: pevná
Počet stran: 160
Rok vydání: 2013
Jazyk: Anglicky
Kategorie: Kuchařky a nápoje

„Ráda tu nakupuji, zejména před Vánocemi a vysvědčením. Vždy něco pro vnučky najdu“

Japanese Kitchen Knives: Essential techniques and Recipes 933 CZK Nové

Sales of Japanese kitchen knives are booming, but how many people have the skills to use these superbly crafted tools to full advantage? Now, renowned chef Hiromitsu Nozaki shares his expertise and insights in a book that will help anyone who owns a Japanese knife to maximize its performance. In Japanese Kitchen Knives, Nozaki teaches the reader how to use the three main traditional Japanese knives: the usuba, the deba, and the yanagiba. He explains many essential details, such as the importance of the angle of the blade and how force is applied through it, and illustrates these lessons by working with ingredients familiar to Western readers, such as everyday vegetables and rainbow trout. The instructions are accompanied by simple, easy-to-follow recipes that use the cutting techniques described. As you read the book, you will gain basic knowledge not only about specific techniques using Japanese knives, but also about the knives in general, from basic cutting stance and sharpening techniques to knife anatomy, knife forging, and the enormous range of shapes these knives can take. One of Tokyos most renowned chefs shows how to maximize the performance of the worlds best knives. Color photos (from the chefs perspective) and detailed commentary cover the step-by-step process of cutting. Each cutting technique is accompanied by recipes that call for its use. All recipes are very straightforward, using easily available ingredients. Specialty knives are shown on location, from a unique unagi eel knife used in a specialty restaurant to a colossal tuna filleting knife wielded at the Tokyo fish market. Other sections include a look at artisanal Japanese knife-making and information on sharpening, storing and identifying the variety of knives.

MOJE KNIHOVNY

  Adresa odběru Poplatek Kdy bude zboží připraveno?
Praha 7, V Háji 15 ZDARMA Nelze objednat
Balíkovna a AlzaBoxy 49 Kč Nelze objednat
Zásilkovna výdejní místa a Z-boxy 55 Kč Nelze objednat
Česká pošta - Balík na poštu 65 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa 69 Kč Nelze objednat
PPL výdejní místa Slovensko 99 Kč Nelze objednat
  Způsob dopravy Cena dopravy Kdy zboží obdržím?
Balíkovna na adresu 59 Kč Nelze objednat
Doručení na adresu 79 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL ČR 99 Kč Nelze objednat
Kurýr PPL SK 169 Kč Nelze objednat
Uvedené ceny jsou včetně DPH
  Způsob platby Cena platby
Na prodejně 9 Kč
Bankovním převodem ZDARMA
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
Dobírka 39 Kč
VISA / Master Card ZDARMA
PLATBA 24 – Česká spořitelna ZDARMA
GE Money Bank ZDARMA
ePlatby pro eKonto - Raiffeisenbank ZDARMA
MojePlatba – Komerční banka ZDARMA
mPenize - mBank ZDARMA
ČSOB ZDARMA
Fio banka ZDARMA
PaySec ZDARMA
Masterpass ZDARMA
Edenred od 29 Kč
Benefity od 29 Kč
Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce Zásilkovna 39 Kč
Gallery Beta od 29 Kč
Dobírka 39 Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)