Jak sám titul napovídá, i jídlem se dá léčit. Své o tom ví autorky Dagmar Lužná a Dagmar Vránová, které v tomto druhém díle úspěšné knihy přinášejí rady a informace, jak zmírnit či ustálit potíže při chorobách, jako jsou infarkt myokardu, srdeční arytmie a převodní poruchy, angina pectoris, ateroskleróza, centrální mozková příhoda, žilní onemocnění, kardiomyopatie, psoriasa a celiakie.
Kniha Makrobiotický léčebný talíř 2 nenahradí léčbu léky ani odbornou lékařskou péči, dokáže však podat pomocnou ruku a stane se vaším průvodcem.
Odborná část této jedinečné publikace seznámí čtenáře se zdravotním problémem jako takovým, část praktická navrhne optimální způsob vaření a vhodné suroviny pro dané onemocnění a jeho léčbu, zároveň také konkrétní recepty.
Štítky:
Recepty,
Alternativní terapie,
Makrobiotická jídla,
Makrobiotika - terapeutické aspekty,
Makrobiotika,
Kardiovaskulární nemoci,
Celiakie,
Psoriáza