JEN DO PONDĚLÍ DOPRAVA ZA 15 KČ PŘES VÝDEJNÍ MÍSTA BALÍKOVNY PŘI NÁKUPU NAD 399 KČ.

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Hana Sedláčková
Běžná cena: 190 Kč
Sleva: 13%
Naše cena: 166 Kč
Dostupnost: Na prodejně 1ks
Info Když teď objednám,
kdy zboží obdržím?
Hlídat dostupnost a cenu »
Kód: D0081918
EAN: 9788071689522
ISBN: 80-7168-952-1
Nakladatel: Fortuna
Vazba: brožovaná
Počet stran: 86
Rok vydání: 2010
Rozměry: 294x205x8mm
Váha: 295g
Jazyk: Česky
Kategorie: Kuchař - číšník, potravinářství

„Jsem velmi spokojená a ráda si tu objednávám knihy, přestože to není blízko mého bydliště.“

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání 166 CZK Nové Skladem

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Štítky: Učebnice středních škol, Moučníky, Recepty, Bezmasá jídla, Kuchařství

MOJE KNIHOVNY

1. Vyberete si platbu přes Twisto a dokončete objednávku.
2. Knihy vám dorazí domů bez placení.
3. Můžete číst, platíte až za 14 dní. (Bankovním převodem, kartou nebo hotově)